Over Vanhout Projects

Onze aanpak in één zin? 'Zeg wat je doet en doe wat je zegt'

Met onze projecten willen we een meerwaarde creëren voor alle partijen: bewoner, omgeving, partners en team. Onze slogan luidt niet voor niets ‘Hier wil ik blijven’. Een woning van Vanhout Projects is er een waar je zo lang mogelijk wil én kan blijven. Dankzij een uitgesproken focus op duurzaamheid dragen onze realisaties bovendien zorg voor de toekomstige generaties.

Om die ambitieuze doelstellingen te bereiken, hanteren we onze kenmerkende no-nonsense aanpak. Onze Kempense nuchterheid zorgt ervoor dat we met beide voeten op de (project)grond staan. Zo komen we tot de beste resultaten.

We kneden elk project tot de puzzel perfect past en resulteert in een interessant, aangenaam en verfrissend geheel. Wat we doen, doen we graag goed, zo zorgen wij ervoor dat elk project van A tot Z piekfijn verloopt.
Tijd nemen om echt te luisteren naar de klant, duurzaamheid, ethiek, correct naleven van afspraken en termijnen, professioneel oplossen van problemen: bij Vanhout Projects nv vormen deze begrippen het DNA. Onze doelstelling: tevreden partners en klanten!

Ook uw project is uniek!

Door onze creatieve aanpak slagen we er als ervaringsdeskundige steeds in om elk project speciaal te maken. Ook wij zijn graag fier op uw project!
Wij hopen u dan ook in eerste instantie overtuigd te hebben van ons enthousiasme en zouden het ten zeerste appreciëren om samen met u interessante mogelijkheden te onderzoeken.

 

 

Alle mogelijkheden waarvoor u nog geen “partner” gevonden heeft zijn dan ook welkom! Neem dus zeker contact met ons op, wij zoeken samen met u graag creatief naar de meest geslaagde oplossing.

 

 

Leer ons en onze projecten alvast beter kennen!
Bekijk hier onze corporate brochure


De Groep Vanhout

De Groep Vanhout maakt deel uit van de BESIX Group, telt meer dan 500 medewerkers en realiseert meer dan 200 miljoen euro omzet. Naast Vanhout Projects bestaat de Groep Vanhout uit de aannemer Vanhout en HBS, de ComTIS groep (ComTIS Services, ComTIS Installations, ComTIS Ventilation, ComTIS Energy), Isofoam, Isochape en Isopearls, Energieconcepten, BuildUp en CIRCL. Meer informatie over deze bedrijven vindt u terug op de website van onze moederonderneming.