Details project

Leoport Vaartstraat 6 - 10 3970 Leopoldsburg 41 appartementen + 1 handelsruimte Office 48 architectenbureau, Geel 2021-2023

Meer info over dit project

Immo Vanhees ERA

Wonen aan het water op toplocatie in Leopoldsburg - Uitverkocht !

Een nieuw woonproject aan de Kanaalkom in Leopoldsburg! Momenteel ontwikkelt Vanhout Projects er, samen met grondeigenaar Koramic Real Estate, royale nieuwbouwappartementen op de kop van de Kanaalkom.

Strategische ontwikkeling in RUP De Kom
Het project is gelegen aan de nieuwe hotspot van Leopoldsburg rondom het kanaal en de kanaalkom, die de komende jaren verder getransformeerd zal worden in een bruisende mix van woningen en appartementen. Het RUP voorziet ook bijkomende kwaliteitsvolle buitenruimte, parkjes en openbaar domein, verspreid over de hele ontwikkeling.

Comfortabel wonen met uniek uitzicht
We zullen de site invullen met vier duurzame en moderne woongebouwen met in totaal 41 high-level appartementen. Dankzij het toepassen van een performante gebouwschil in combinatie met energiezuinige warmtepompen en zonnepanelen zullen de appartementen ruim voldoen aan de BEN-norm. De afwerking van uw appartement krijgt in overleg met onze klantenbegeleider een persoonlijke invulling.

Je woont er nabij het centrum én aan het water. Je kan een oogje in het zeil houden bij de jachthaven én genieten van een uniek uitzicht over het kanaal en op de ondergaande zon, en dat met een ligging op een boogscheut van het centrum van de gemeente.

Dit project is volledig uitverkocht!