Details project

Kasterlee - Turnhoutsebaan Turnhoutsebaan 6 2460 Kasterlee 9 appartementen (mix van 1-, 2- en 3-slpk.) + 2 handelsruimten

Dit project in Kasterlee biedt echt de perfect centrale locatie, praktisch naast de kerk. Dat betekent dat alle belangrijke POI’s (supermarkt, bakker, …) gewoon om de hoek liggen.

We ontwikkelen dit kleinschalig project op de plek waar eerst ’t Frituurke stond. Het bestaat uit 2 handelsruimtes op de begane grond, 9 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers op de verdiepingen, inclusief 3 duplex-appartementen, en individuele opslagruimtes in de kelder.

De terrassen aan de voorkant van het gebouw zijn perfect gepositioneerd voor een levendige sfeer en interactie met het dorpsleven.

Het ontwerp van het gebouw combineert een klassieke en tijdloze uitstraling met de nieuwste technologieën, zoals warmtepompen, vloerverwarming, regenwaterrecuperatie en zonnepanelen.

Wat betreft parkeren, is er voldoende ruimte beschikbaar. Je kunt bovengronds parkeren via een onderdoorgang, maar er zijn ook tal van fietsenstallingen op het terrein.

 

Binnenkort meer info betreffende timing en details beschikbaar.