Details project

Borgerwijk IJzerenveld 147 2860 Sint-Katelijne-Waver +/- 250 wooneenheden Stéphane Beel Architects, Gent & archipelago, Leuven 2019-2024

Meer info over dit project

Projectwebsite

Unieke combinatie tussen wonen en zorg

In april 2017 lanceerde vzw Borgerstein het dossier ‘Van Borgerstein naar Borgerwijk’. Daarmee zochten ze naar een private partner voor dit project. Het private consortium Bergesteyn loste de verwachtingen het beste in en kwam als eerste uit de bus.

Borgerwijk staat voor een rijk verleden met een mooie toekomst.

Naast de ontwikkeling van onder meer residentiële zorg voor 120 zorgbehoevende bejaarden en 70 mensen met een beperking voor de vzw Borgerstein, krijgt ook het monumentale seminariegebouw een verjongingskuur – met respect voor het erfgoed – en een nieuwe bestemming. Denk aan een buurtwinkel, brasserie, kantoorruimtes, dokterspraktijk, … Er komen ook enkele nieuwe gebouwen bij. Wie hier komt wonen, kiest voor rust en tegelijk nabijheid.

Borgerwijk biedt kwalitatieve appartementen en penthouses aan in verschillende residenties, vlak aan het park. De ideale plek voor wie, genietend van alle wooncomfort, rustig in de groene omgeving van Sint-Katelijne-Waver wil wonen.

Het wordt een mooie gemeenschap van bewoners, bezoekers, zorgvragers- en dragers, kunstenaars en ondernemers. Het bosrijke park wordt een centrale ontmoetingsplek en biedt zuurstof voor iedereen.

Deze mooie ontwikkeling voeren we uit in samenwerking met Cores Development.

Registreer je nu via de website www.borgerwijk.be en blijf op de hoogte van de start verkoop van dit nieuw kwalitatief woonaanbod in Borgerwijk.

Start verkoop! 16 maart 2024

 

 

 


© 2019 Vanhout Projects  |  Privacybeleid  |  Data Protection Notice