Meadow -Krokus: omgevingsvergunning bekomen

Op 7 maart bekwam Vanhout Projects, na 8 maanden wachten, eindelijk de omgevingsvergunning voor de bouw van Kavel K in de verkaveling Maedow te Herent. De residentie kreeg de naam Krokus. Het betreft de bouw van 40 appartementen, commerciële ruimte en een ondergrondse parkeergarage.

Dit is de laatste fase in de succesvolle ontwikkeling Meadow te Herent, een toplocatie vlakbij de trots van Vlaams-Brabant: Leuven. Ook dit project, ontwerpen door BINST architecten, sluit in stijl naadloos aan bij de reeds gerealiseerde bebouwing op deze bijzondere site waarbij groen en parkwonen mooi in elkaar overgaan. En toch heeft ook dit project net dat tikkeltje eigenheid.

In navolging van de vorige fase, Dahlia en Egelantier, gaan we opnieuw voor een fossielvrije ontwikkeling en een E-peil van E30 of lager. Dit door toepassing van individuele warmtepompunits en het voorzien van PV-panelen. Het project bevat een mix aan appartementsgroottes, gaande van 1-slaapkamertypes tot zeer ruime 3-slaapkamerappartementen met zicht op de prachtig aangelegde parkomgeving.

De appartementen zijn voorzien van alle hedendaags comfort, vloerverwarming en ondergronds parkeren, waarbij wordt ingespeeld op het kunnen laden van elektrische wagens.Intussen wordt de commercialisatie reeds voorbereid in aanloop naar de opstart van de verkoop.


© 2019 Vanhout Projects  |  Privacybeleid  |  Data Protection Notice